reality-fair.sk reality-fair.sk
reality-fair.sk reality-fair.sk
Vyhľadávanie

V ponuke je 109 nehnuteľností.

3i apartmán v Šafráne= Top poloha, krásne prostredie, štýlový apartmán

Cena:
149 500,00 €
Kraj: Banskobystrický kraj
Okres: Banská Bystrica
Obec: Donovaly
Ulica:
Kategória: Byty
Druh: 3 izbový byt
 
Podlahová plocha: 50 m2
Stav objektu: čiastočná rekonštrukcia
Balkón: nie
Loggia: nie
Terasa: nie
ID inzerátu: 9703
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Užite si pokojné voľné chvíle alebo aktívnu dovolenku vo vlastnom apartmáne v jednej z najatraktívnejších lokalít obce Donovaly, v časti Mišúty,  kúpou 3i apartmánu  ktorý sa nachádza v apartmánovom dome Šafrán.

Dispozícia apartmánu:

-vstupná chodba

- obývacia miestnosť

- kuchyňa prepojená s obývačkou

- dve samostatné izby

- kúpeľňa so sprchovacím kútom a samostatným wc

Priamo z obývacej miestnosti vedie vstup na balkón s pekným výhľadom na hrebeň Nízkych Tatier. K apartmánu prislúcha aj parkovací prístrešok priamo pri apartmánovom dome.

Majitelia apartmánov v Apartmánovom dome Šafrán využívajú služby recepcie, lyžiarne, baru i reštaurácie a relaxujú v saune a vo vnútornom bazéne.

V okolí apartmánového domu sa nachádza množstvo zaujímavých atrakcií, dostupných v zime i v lete. Nezabudnuteľná je návšteva FunArény a FunParku, zabavíte sa v lanovom parku, na bobovej dráhe a tých najmenších potešia rozprávkové Habakuky či Myšiačikov detský park. Nádherné sú prechádzky, turistika i cyklistika do okolitých Nízkych Tatier a Veľkej Fatry. V neďalekej obci Liptovská Osada si celoročne zaplávate a zrelaxujete vo vodnom svete Gothal a v Banskej Bystrici sa počas leta ochladíte v bazénoch plážového kúpaliska Aqualand. Zima patrí milovníkom zimných športov, ktorí si dokonale zalyžujú na upravených zjazdovkách lyžiarskeho strediska Park Snow Donovaly.

 

Maklér:

makler
Maklér:Martina Beličková
Telefón:0907 905 555
E-mail:belickova-ZVNC-reality-fair.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.
Novinky a aktuality
Druhá novinka reality-fair.sk
Prvá novinka reality-fair.sk
Zoznam nehnuteľností
Zahraničie
V krátkosti o nás

Sme Realitná kancelária pôsobiaca v Banskej Bystrici a okolí na trhu s nehnuteľnosťami už viac ako 12 rokov a za ten čas máme na konte stovky predaných nehnuteľností a ešte viac spokojných klientov.

Profesionálnym a zároveň férovým osobným prístupom poskytujeme našim klientom kompletný realitný servis, hypotekárne a právne poradenstvo, trhové ohodnotenie ceny Vašej nehnuteľnosti k dedičskému konaniu ako aj ďalšie poradenstvo v oblasti predaja, kúpy a prenájmu nehnuteľností.