reality-fair.sk reality-fair.sk
reality-fair.sk reality-fair.sk
Vyhľadávanie

V ponuke je 109 nehnuteľností.

Predaj budovy na Donovaloch - investičná príležitosť

Cena:
dohodou
Kraj: Banskobystrický kraj
Okres: Banská Bystrica
Obec: Donovaly
Ulica: Donovaly
Kategória: Komerčné objekty
 
Stav objektu: čiastočná rekonštrukcia
Podlahová plocha: 650 m2
ID inzerátu: 9362
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Ponúkame na predaj budovu s priľahlými pozemkami  na Donovaloch. Jedná sa o jednopodlažnú budovu s úžitkovou plochou 650m2. Budova pozostáva z komerčných priestorov, skladov, sociálnych zariadení. Predmetom predaja sú okolité pozemky o výmere 4100m2. Kúpa budovy predstavuje ideálnu investičná príležitosť na vytvorenie nových ubytovacích kapacít apartmánov, bytov, alebo komerčného využitia rozšírením existujúcej stavby a taktiež využitím pozemkov nachádzajúcich sa v okolí stavby. Rozľahlé pozemky zabezpečujú pre budovu dostatočné množstvo parkovacích miest. Budova má výhodnú polohu nachádza sa v kľudnej lokalite uprostred prírody v lyžiarskom stredisku na Donovaloch. Bližšie informácie budú klientovi poskytnuté pri obhliadke nehnuteľnosti.

Maklér:

makler
Maklér:Dana Slivková
Telefón:0911 107 362
E-mail:slivkova-ZVNC-reality-fair.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.
Novinky a aktuality
Druhá novinka reality-fair.sk
Prvá novinka reality-fair.sk
Zoznam nehnuteľností
Zahraničie
V krátkosti o nás

Sme Realitná kancelária pôsobiaca v Banskej Bystrici a okolí na trhu s nehnuteľnosťami už viac ako 12 rokov a za ten čas máme na konte stovky predaných nehnuteľností a ešte viac spokojných klientov.

Profesionálnym a zároveň férovým osobným prístupom poskytujeme našim klientom kompletný realitný servis, hypotekárne a právne poradenstvo, trhové ohodnotenie ceny Vašej nehnuteľnosti k dedičskému konaniu ako aj ďalšie poradenstvo v oblasti predaja, kúpy a prenájmu nehnuteľností.