reality-fair.sk reality-fair.sk
reality-fair.sk reality-fair.sk
Vyhľadávanie

V ponuke je 114 nehnuteľností.

Predaj 2i apartmánu Malé Borové

Cena:
152 900,00 €
Kraj: Žilinský kraj
Okres: Liptovský Mikuláš
Obec: Liptovský Mikuláš
Ulica: Malé Borové
Kategória: Byty
Druh: 2 izbový byt
 
Podlahová plocha: 42 m2
Stav objektu: novostavba
Balkón: nie
Loggia: nie
Terasa: nie
ID inzerátu: 9386
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Ponúkame na predaj 2i apartmán v apartmánovom dome v lokalite Malé Borové v tesnej blízkosti Národného parku Západné Tatry – Roháče. Jednoduchá a praktická architektúra v modernom štýle a atraktívny vzhľad Apartmánového domu ponúka záujemcom kvalitné bývanie v 2-3 izbových apartmánoch. Súčasťou komfortu pre budúcich klientov bude wellness centrum s vírivou vaňou pre 6 osôb, bio sauna taktiež pre 6 osôb, masážny kútik, spoločenská miestnosť s kapacitou do 20 osôb, detské ihrisko a altánok s grilom a sedením. Pre každý apartmán je vyhradené parkovacie miesto pred apartmánovým domom. Výmera apartmánu predstavuje 42,1m2 a s balkónom o výmere 8,45m2 s výhľadom na Západné Tatry. Apartmánové byty budú klientom k dispozícii v prevedení holobyt s možnosťou dohody dokončenia do štandardu, k bytom prináležia priestranné balkóny a loggie. Objekt sa nachádza v lokalite, ktorej okolie ponúka bohaté možnosti turistického vyžitia v letnom aj v zimnom období. V okolí sa nachádzajú významné strediská turistickému ruchu, turisticky atraktívne Západné Tatry s lyžiarskym strediskom Roháče - Spálená, obec Bešeňová s celoročnými možnosťami na kúpanie, kúpele Lúčky, aquapark Tatralandia vodná nádrž Liptovská Mara, turisticky veľmi navštevovaná Kvačianska dolina, vrch Veľký Choč, Zuberec - skypark Oravice-Vitanová. Uvedená cena je včitane DPH, v cene bytov sú započítané aj podiely na vybudovanej saune a vírivke ( wellness ), vybudovaný altánok a takisto všetky spoločné priestory a alikvotná časť pozemku v podielovom spoluvlastníctve.

Maklér:

makler
Maklér:Dana Slivková
Telefón:0911 107 362
E-mail:slivkova-ZVNC-reality-fair.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.
Novinky a aktuality
Druhá novinka reality-fair.sk
Prvá novinka reality-fair.sk
Zoznam nehnuteľností
Zahraničie
V krátkosti o nás

Sme Realitná kancelária pôsobiaca v Banskej Bystrici a okolí na trhu s nehnuteľnosťami už viac ako 12 rokov a za ten čas máme na konte stovky predaných nehnuteľností a ešte viac spokojných klientov.

Profesionálnym a zároveň férovým osobným prístupom poskytujeme našim klientom kompletný realitný servis, hypotekárne a právne poradenstvo, trhové ohodnotenie ceny Vašej nehnuteľnosti k dedičskému konaniu ako aj ďalšie poradenstvo v oblasti predaja, kúpy a prenájmu nehnuteľností.