reality-fair.sk reality-fair.sk
reality-fair.sk reality-fair.sk
Vyhľadávanie

V ponuke je 109 nehnuteľností.

Predaj rodinného domu Čierny Balog

Cena:
169 000,00 €
Kraj: Banskobystrický kraj
Okres: Brezno
Obec: Čierny Balog
Ulica: Čierny Balog
Kategória: Domy a vily
 
Stav objektu: čiastočná rekonštrukcia
Podlahová plocha: 267 m2
Plocha pozemku: 896 m2
Energ. certifikát: neuvedené
Balkón: nie
Loggia: nie
Terasa: nie
ID inzerátu: 9783
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Rodinný dom je situovaný na slnečnom pozemku v kľudnej lokalite obce Čierny Balog vzdialenej iba 8 km od okresného mesta Brezno. Dom prešiel rekonštrukciou, je zateplený, okná sú plastové, použité podlahové krytiny sú dlažba a plávajúce podlahy. Dispozičné riešenie stavby je nasledovné: prízemie tvorí vstupná chodba, tri obytné miestnosti, technická miestnosť s umiestneným ohrievačom TÚV, WC, schodisko. V 1. nadzemnom podlaží RD sa nachádzajú miestnosti: chodba so schodiskom do podkrovia, hala s teplovzdušným krbom prepojená s kuchyňou, špajza, samostatná obytná miestnosť, kúpeľňa s WC, balkón a veľká slnečná terasa orientovaná do záhrady. V podkroví sa nachádzajú miestnosti: chodba, tri obytné miestnosti, kúpeľňa s WC. Dom je pripojený na všetky inžinierske siete: elektrickú energiu, obecný vodovod, vykurovanie domu je podlahové, zdrojom tepla  na prvom podlaží je aj teplovzdušný krb. Dom je zateplený, strecha domu je sedlová so škridlovou strešnou krytinou.. Pozemok o výmere 896m2 je oplotený, na pozemku sa nachádza dvojgaráž, záhradný domček, veľký altánok. Dom je vhodný na bývanie v tichej lokalite s krásnou prírodou, alebo na komerčné účely. Energetický certifikát: nie je. 

Maklér:

makler
Maklér:Dana Slivková
Telefón:0911 107 362
E-mail:slivkova-ZVNC-reality-fair.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.
Novinky a aktuality
Druhá novinka reality-fair.sk
Prvá novinka reality-fair.sk
Zoznam nehnuteľností
Zahraničie
V krátkosti o nás

Sme Realitná kancelária pôsobiaca v Banskej Bystrici a okolí na trhu s nehnuteľnosťami už viac ako 12 rokov a za ten čas máme na konte stovky predaných nehnuteľností a ešte viac spokojných klientov.

Profesionálnym a zároveň férovým osobným prístupom poskytujeme našim klientom kompletný realitný servis, hypotekárne a právne poradenstvo, trhové ohodnotenie ceny Vašej nehnuteľnosti k dedičskému konaniu ako aj ďalšie poradenstvo v oblasti predaja, kúpy a prenájmu nehnuteľností.