reality-fair.sk reality-fair.sk
reality-fair.sk reality-fair.sk
Vyhľadávanie

V ponuke je 109 nehnuteľností.

Predaj rodinného domu s rozľahlým pozemkom Rajecké Teplice

Cena:
650 000,00 €
Kraj: Žilinský kraj
Okres: Žilina
Obec: Rajecké Teplice
Ulica: Rajecké Teplice
Kategória: Domy a vily
 
Stav objektu: kompletná rekonštrukcia
Podlahová plocha: 400 m2
Plocha pozemku: 2484 m2
Energ. certifikát: neuvedené
Balkón: nie
Loggia: nie
Terasa: nie
ID inzerátu: 9784
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Rodinná vila je situovaná na slnečnom pozemku v kľudnej časti samostatne stojacich rodinných domov v kúpeľnom meste Rajecké Teplice. Úžitková plocha vily predstavuje 400m2, stavba je podpivničená. Dom prešiel vkusnou kompletnou rekonštrukciou. Dispozičné riešenie stavby je nasledovné: na prízemí: vstupná chodba, obývacia izba s krbom, kuchyňa s jedálňou, izba, WC. Na poschodí sa nachádzajú štyri izby, kúpeľňa a WC. Na oplotenom pozemku o výmere 2484m2 sa nachádzajú dve studne, záhradný domček, terasa so záhradným krbom a sedením. Dom je napojený na inžinierske siete: elektrickú energiu, vodovod, kanalizáciu, vykurovanie je ústredné. Jedná sa o ekologickú stavbu s veľmi nízkymi nákladmi na energie. Výstavba domu bola realizovaná v roku 2005, strecha domu je sedlová pokrytá škridlovou krytinou. Dom zabezpečuje moderné bývanie pre rodinu v tichej lokalite pár metrov od centra kúpeľného mesta. Výhodou je, že na prevádzku domu sú potrebné nízke mesačné náklady. Energetický certifikát: nie je. Pri rýchlom jednaní je možná dohoda o cene.

Maklér:

makler
Maklér:Dana Slivková
Telefón:0911 107 362
E-mail:slivkova-ZVNC-reality-fair.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.
Novinky a aktuality
Druhá novinka reality-fair.sk
Prvá novinka reality-fair.sk
Zoznam nehnuteľností
Zahraničie
V krátkosti o nás

Sme Realitná kancelária pôsobiaca v Banskej Bystrici a okolí na trhu s nehnuteľnosťami už viac ako 12 rokov a za ten čas máme na konte stovky predaných nehnuteľností a ešte viac spokojných klientov.

Profesionálnym a zároveň férovým osobným prístupom poskytujeme našim klientom kompletný realitný servis, hypotekárne a právne poradenstvo, trhové ohodnotenie ceny Vašej nehnuteľnosti k dedičskému konaniu ako aj ďalšie poradenstvo v oblasti predaja, kúpy a prenájmu nehnuteľností.