reality-fair.sk reality-fair.sk
reality-fair.sk reality-fair.sk
Vyhľadávanie

V ponuke je 105 nehnuteľností.

Predaj rodinného domu Diviaky nad Nitricou

Cena:
dohodou
Kraj: Trenčiansky kraj
Okres: Prievidza
Obec: Diviaky nad Nitricou
Ulica: Diviaky nad Nitricou
Kategória: Domy a vily
 
Stav objektu: čiastočná rekonštrukcia
Podlahová plocha: 122 m2
Plocha pozemku: 1021 m2
Energ. certifikát: neuvedené
Balkón: nie
Loggia: nie
Terasa: nie
ID inzerátu: 9829
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Ponúkame na predaj rodinný dom, chalupu v obci Diviaky nad Nitricou. Dom dispozične pozostáva z kuchyne, chodby, troch izieb, kúpeľne, WC. Celková podlahová plocha domu predstavuje 122m2, ďalšie obytné miestnosti je možné vytvoriť zobytnením podkrovia. Jedná sa o tehlový dom, ktorý je podpivničený. Dom prešiel čiastočnou rekonštrukciou, v dome boli vymenené plastové okná, vstupné dvere, plávajúce podlahy, výmena strešnej krytiny na dome a garáži /škridplech/. Dom je napojený na elektrickú energiu, obecný vodovod, plyn, odpad je riešený septikom. Na pozemku sa nachádza studňa, ktorá je zdrojom úžitkovej vody. Vykurovanie je riešené plynovými gamatkami, alternatívnym zdrojom vykurovania je krbová pec na pevné palivo. Dom je postavený na rozľahlom, slnečnom, rovinatom pozemku s výmerou 1.021m2. Na pozemku sa nachádza veľká garáž so zastavanou plochou 35m2. Energetický certifikát: nie je.

Maklér:

makler
Maklér:Dana Slivková
Telefón:0911 107 362
E-mail:slivkova-ZVNC-reality-fair.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.
Novinky a aktuality
Druhá novinka reality-fair.sk
Prvá novinka reality-fair.sk
Zoznam nehnuteľností
Zahraničie
V krátkosti o nás

Sme Realitná kancelária pôsobiaca v Banskej Bystrici a okolí na trhu s nehnuteľnosťami už viac ako 12 rokov a za ten čas máme na konte stovky predaných nehnuteľností a ešte viac spokojných klientov.

Profesionálnym a zároveň férovým osobným prístupom poskytujeme našim klientom kompletný realitný servis, hypotekárne a právne poradenstvo, trhové ohodnotenie ceny Vašej nehnuteľnosti k dedičskému konaniu ako aj ďalšie poradenstvo v oblasti predaja, kúpy a prenájmu nehnuteľností.